top of page

Italië 
Evenement
2023

Italië Evenement 2023 (2,3 en 4 juni)

 

Voor de derde keer op rij is ItalDelizia aanwezig op het het Italië Evenement op Kasteel de Haar. Natuurlijk brengen we onze heerlijke Spumanti weer mee maar deze keer kan je ook bij ons rustig een glas drinken van de Spumante Extra Dry Rosé of de Cuvée of we maken een heerlijke Aperol Spritz voor je. Heb je ook nog trek dan serveren wij er ook nog wat lekkers bij zodat je daarna weer genoeg energie hebt om al het moois te bekijken. 

Dus voor een (vroege) aperitivo ben je bij ons van harte welkom op stand 612. 

 

OVER

ItalDelizia

Die fles...

Die ene fles. Daar begon het allemaal mee. In de zomer van 2019 kreeg ik, als dank voor de klandizie, een fles Spumante van een restauranteigenaar in Maccagno, Italië. Je zou zeggen, meteen stuk slaan natuurlijk. Nee, de fles ging mee naar Nederland en verdween in een kast. Nooit meer naar omgekeken. Tot de zomer van 2020. We hadden een etentje met vrienden in de tuin, natuurlijk wel Corona proof, en ik dacht, dit is een mooi moment om de fles eens uit zijn benarde positie te bevrijden. Na een gecontroleerde 'plop' de glazen gevuld, even toosten en toen gebeurde het. Wat is dit lekker! riepen we in koor. Hier moest ik meer van weten. Niet te koop in Nederland dus zat er maar één ding op; het zelf regelen. Contact met de sympathieke Italianen was snel gelegd en enthousiast over mijn plan mag ik nu iedereen in Nederland kennis laten maken met de Spumantes & Prosecco van Divine Ignis. Salute!

HORECA & B2B

Divine Ignis wijnen zijn niet te koop bij de HORECA-groothandels of in de supermarkt. ItalDelizia geeft er de voorkeur aan direct in contact te staan met de afnemer. Dit kan HORECA zijn maar ook wijnhandelaren, bedrijven (denk aan relatiegeschenken, kerstpakketten) en consument. 

Interesse om de Spumanti & Prosecco van Divine Ignis in je winkel of horeca-gelegenheid te verkopen? Laten we afspreken, dan neem ik natuurlijk een paar flessen mee om te proeven. Tot snel!

Nu ook bij .....

De Spumanti van Divine Ignis staan ook op de kaart van Olliver's Soulkitchen&
Winebar in Haarlem (Spaarne 80, bij de draaibrug)

bottom of page