top of page

OVER

ItalDelizia

Die fles...

Die ene fles. Daar begon het allemaal mee. In de zomer van 2019 kreeg ik, als dank voor de klandizie, een fles Spumante van een restauranteigenaar in Maccagno, Italië. Je zou zeggen, meteen stuk slaan natuurlijk. Nee, de fles ging mee naar Nederland en verdween in een kast. Nooit meer naar omgekeken. Tot de zomer van 2020. We hadden een etentje met vrienden in de tuin, natuurlijk wel Corona proof, en ik dacht, dit is een mooi moment om de fles eens uit zijn benarde positie te bevrijden. Na een gecontroleerde 'plop' de glazen gevuld, even toosten en toen gebeurde het. Wat is dit lekker! riepen we in koor. Hier moest ik meer van weten. Niet te koop in Nederland dus zat er maar één ding op; het zelf regelen. Contact met de sympathieke Italianen was snel gelegd en enthousiast over mijn plan mag ik nu iedereen in Nederland kennis laten maken met de Spumantes & Prosecco van Divine Ignis. Salute!

HORECA & B2B

Divine Ignis wijnen zijn niet te koop bij de HORECA-groothandels of in de supermarkt. ItalDelizia geeft er de voorkeur aan direct in contact te staan met de afnemer. Dit kan HORECA zijn maar ook wijnhandelaren, bedrijven (denk aan relatiegeschenken, kerstpakketten) en consument. 

Interesse om de Spumanti & Prosecco van Divine Ignis in je winkel of horeca-gelegenheid te verkopen? Laten we afspreken, dan neem ik natuurlijk een paar flessen mee om te proeven. Tot snel!

Nu ook bij .....

De Spumanti van Divine Ignis staan ook op de kaart van Olliver's Soulkitchen&
Winebar in Haarlem en Barista Café in Hoofddorp

Pizza Lovers Festival
8 mei 2022

Zondag 8 mei 2022 zijn we aanwezig op de eerste editie van het

Pizza Lovers Festival op het Zwitsal Terrein in Apeldoorn. Gerenommeerde pizzabakkers laten hun kunsten zien en geven workshops. Daarnaast is er een markt met natuurlijk Italiaanse producten.

Kijk snel op www.pizzaloversfestival.nl

Tot ziens!

 

Ital Evenement
2022

Op 20,21 en 22 mei zijn we weer aanwezig op het Italië Evenement op Kasteel De Haar te Utrecht. We verwachten weer veel enthousiaste bezoekers en natuurlijk mooi weer. Natuurlijk presenteren we weer de wijnen van Divine Ignis. Maar dit jaar hebben we ook wat extra's. Allereerst zijn onze Italiaanse vrienden achter Divine Ignis aanwezig op de stand en we hebben iets héél speciaals in de aanbieding. Wat? Volg ons op Instagram voor de sneak previews. 

bottom of page